AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana taş atmak

Kahve falında aslana taş atmak

Kahve falında aslana taş atmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslana taş atmak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Kahve falında aslana taş atmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işarettir.

Kahve falında aslana ekmek atmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taştan aslan görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşine taş atmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret eder.

Kahve falında balığa taş atmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuya taş atmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezara taş atmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denize taş atmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir