AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara taş atmak

Kahve falında mezara taş atmak

Kahve falında mezara taş atmak kişinin hayat sevincinin artacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, söylediklerinin çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında mezara taş atmak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşa tekme atmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşine taş atmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadına taş atmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayıya taş atmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına taş atmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerine taş atmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çakıl taşı atmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir