AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğa taş atmak

Kahve falında tavuğa taş atmak

Kahve falında tavuğa taş atmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğa taş atmak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tavuğa taş atmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tavuğa buğday atmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk taşlığı görmek mekân değiştireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Kahve falında polise taş atmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında düşmanına taş atmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, canının sağ olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize taş atmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye taş atmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir