AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğe taş atmak

Kahve falında ineğe taş atmak

Kahve falında ineğe taş atmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğe taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ineğe taş atmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye taş atmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına taş atmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ata taş atmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten taş atmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytana taş atmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında aslana taş atmak herhangi zarara uğramayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğa taş atmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir