AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapı açmak

Kahve falında tahta kapı açmak

Kahve falında tahta kapı açmak kendi bildiğini okuyacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı açmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında tahta kapı açmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Kahve falında yeşil tahta kapı görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapı silmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı taşımak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir