AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tahta kapı görmek

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, eşlerinin kapanacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, zorluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tahta kapı gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kapı taşımak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tahta kapı açmak karamsar ve umutsuz olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında tahta kapı silmek ikisinin de çok rahat edeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir