AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapı taşımak

Kahve falında tahta kapı taşımak

Kahve falında tahta kapı taşımak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı taşımak gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında tahta kapı taşımak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında tahta taşımak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, zaferler kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven taşımak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında tahta masa taşımak ortak işlere gireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, güç ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir