AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolsuz kapı görmek

Kahve falında kolsuz kapı görmek

Kahve falında kolsuz kapı görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kolsuz kapı gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Kahve falında kapı kolu kırmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kolu görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kolu takmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, rahat bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kapı kolu görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kolu almak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kolsuz kapı görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında kol saatini düşürmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir