AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kol saati görmek

Kahve falında altın kol saati görmek

Kahve falında altın kol saati görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına inanılır.

Kahve falında altın kol saati gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Kahve falında kolunda altın saat görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında altın kol saati takmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında altın kol saati görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati hediye almak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir