AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kolu kırılmış görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol kırıldığını görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kırılmasını görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir