AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kolu almak

Kahve falında kapı kolu almak

Kahve falında kapı kolu almak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı kolu almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Kahve falında kolsuz kapı görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kolu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Kahve falında kapı kolu almak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kolu kırmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kolu takmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kalbinin küt küt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kapı kolu görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kollarını güçlü görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir