AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kolu görmek

Kahve falında kapı kolu görmek

Kahve falında kapı kolu görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında kapı kolu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında kapı kolu görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kolsuz kapı görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kapı kolu görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kolu kırmak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kolu almak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Kahve falında kapı kolu takmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir