AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının üstüne çıkmak

Kahve falında kapının üstüne çıkmak

Kahve falında kapının üstüne çıkmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, planların tutmayacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yapılan planların alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ev üstüne çıkmak işinde itibar edineceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak ilim irfan sahibi olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne çıkmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir