AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya dayanmak

Kahve falında kapıya dayanmak

Kahve falında kapıya dayanmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya dayanmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle duygusal bağlantılar kurmanız daha hızlı cevaplar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kapıya dayanmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuza dayanmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa dayanmak şüpheli bir olay yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara dayanmak gün günden daha da kötüye gideceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaca dayanmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir