AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük silahla vurulmak

Kahve falında büyük silahla vurulmak

Kahve falında büyük silahla vurulmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Kahve falında büyük silahla vurulmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında silahla elden vurulmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurulmak istenmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek malların artacağına, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir