AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, yüksek moralli olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulur.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan vurulmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadan vurulduğunu görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, şanssızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir