AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak istenmek

Kahve falında silahla vurulmak istenmek

Kahve falında silahla vurulmak istenmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak istenmek gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında silahla vurulmak istenmek borçların kapanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında silahla başkasının vurulduğunu görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında silah la vurulmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir