AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yetki sahibi olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek bir uzmana başvurulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla sırtından vurulmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek üzüntülerinin biteceğine, emeklerinin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından vurulmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir