AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak işlerin büyüyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak hayır getirecek işlere girileceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden vurulmak büyük bir ortaklık yapılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir