AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek başarıya giden yolların açık olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında büyük silahla vurulmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının silahla vurulduğunu görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında silahla gözünden vurulmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, dertlerin bölüşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek zenginliğe sahip olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir