AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak gönlünce bir yaşam süreceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek ruhani önderlik yapacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında silah tarafından vurulmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir