AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sel görmek

Kahve falında büyük sel görmek

Kahve falında büyük sel görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sel gördüyseniz:

  • Medikal, sağlıkla veya romantik ilişkilerinizle ilgili alışılmadık seçenekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında çok büyük sel görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sel görmek musibetlerin yaşanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sel görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu sel görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tersine akan sel görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini selden kurtarmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel içinde kalmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir