AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük sel görmek

Kahve falında çok büyük sel görmek

Kahve falında çok büyük sel görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, onları tebrik edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük sel gördüyseniz:

  • Stresten uzak durun.

Kahve falında büyük bir sel görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük sel görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük sel görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sel ve kar görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sel görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sel seyretmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz sel görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir