AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu sel görmek

Kahve falında çamurlu sel görmek

Kahve falında çamurlu sel görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu sel gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Kahve falında çamurlu sel görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yarınlara bakacağına alamet eder.

Kahve falında çamurdan sel görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel ve çamur görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, ruhunun dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur seli görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur sel görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur ve sel görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işarettir.

Kahve falında sel ve yangın görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sel görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir