AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin sel bastığını görmek

Kahve falında evinin sel bastığını görmek

Kahve falında evinin sel bastığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında evinin sel bastığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında evini sel bastığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sel bastığını görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi sel bastığını görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir