AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir sel görmek

Kahve falında büyük bir sel görmek

Kahve falında büyük bir sel görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sel gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında büyük sel görmek evlatlarından hayır bulacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir sel görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük sel görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında çamurdan sel görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında sel ve yangın görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında yolda sel görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tersine akan sel görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir