AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini selden kurtarmak

Kahve falında birini selden kurtarmak

Kahve falında birini selden kurtarmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında birini selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında insanları selden kurtarmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini selden kurtarmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selden adam kurtarmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak şansın önünün kesileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında selden kurtarmak başının hiç dara düşmeyeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selden birini kurtarmak âlim kimselerden feyz alacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selden insan kurtarmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir