AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersine akan sel görmek

Kahve falında tersine akan sel görmek

Kahve falında tersine akan sel görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında tersine akan sel gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında tersine akan sel görmek işsizin iş bulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında tersine akan nehir görmek umutlarının söneceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tersine akan dere görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında tersine akan su görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendinden emin adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun tersine yüzmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir