AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir pencere görmek

Kahve falında büyük bir pencere görmek

Kahve falında büyük bir pencere görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok üzüntü yaşayacağına, esenliğe kavuşulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir pencere gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Kahve falında büyük bir pencere görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, her zaman hak ettiğini alacağına inanılır.

Kahve falında büyük cam pencere görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Kahve falında büyük pencere görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereye tutunmak kar sağlayacağına, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında eve pencereden girmek dertlerin uzaklaştırılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir