AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pencere görmek

Kahve falında büyük pencere görmek

Kahve falında büyük pencere görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine inanılır.

Kahve falında büyük pencere gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hayatınıza farklı gözle bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında büyük bir pencere görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pencere görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük cam pencere görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, elinin sıkışacağına işarettir.

Kahve falında pencereyi açmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kişinin şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında çatlak pencere görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırık görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev penceresi görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir