AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camını kırık görmek

Kahve falında pencere camını kırık görmek

Kahve falında pencere camını kırık görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, gözden düşeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere camını kırık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında pencere camını kırık görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında camı kırık pencere görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında kırık pencere görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli pencere camı görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere camı görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereye cam takmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına yorulur.

Kahve falında pencere cam görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir