AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak pencere görmek

Kahve falında çatlak pencere görmek

Kahve falında çatlak pencere görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, canının sağ olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çatlak pencere gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında çatlak pencere görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında deprem çatlakları görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak karpuz görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak bilezik görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak yer görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında cam çatlağı görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında çatlak merdiven görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir