AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük papağan görmek

Kahve falında büyük papağan görmek

Kahve falında büyük papağan görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yepyeni biri haline geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük papağan gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında büyük papağan görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste papağan görmek tüm keyfinin kaçacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında yavru papağan görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri papağan görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına inanılır.

Kahve falında papağan almak hastalıkların kalmayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağan kafesi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet eder.

Kahve falında ölü papağan görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir