AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanın öldüğünü görmek

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek insanların takdirine mazhar olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında papağanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında papağan öldürmek kavgaların büyüyeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında papağan öldüğünü görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane papağan görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli papağan görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste papağan görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir