AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri papağan görmek

Kahve falında gri papağan görmek

Kahve falında gri papağan görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında gri papağan gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Kahve falında gri papağan görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulur.

Kahve falında papağan aldığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında papağan öldürmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında papağan öpmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağan öldüğünü görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir