AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan kafesi görmek

Kahve falında papağan kafesi görmek

Kahve falında papağan kafesi görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına inanılır.

Kahve falında papağan kafesi gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Kahve falında papağanı kafese koymak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zor bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında papağan kafesi görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste papağan görmek süzüleceğine, ağlayacağına, zorlukların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında papağan kuşlar görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yavru papağan görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan beslemek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz papağan görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir