AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru papağan görmek

Kahve falında yavru papağan görmek

Kahve falında yavru papağan görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru papağan gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru papağan görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında papağan yavrusu görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret etmektedir.

Kahve falında papağan yavruları görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölü papağan görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında kafeste papağan görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir