AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste papağan görmek

Kahve falında kafeste papağan görmek

Kahve falında kafeste papağan görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste papağan gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kafeste papağan görmek kötü yola sapmayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında papağanı kafese koymak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında papağan kafesi görmek günahtan temizlenmeye, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında papağan konuşmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta papağan görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında papağana su vermek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, uzun bir süre boyunca çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir