AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü papağan görmek

Kahve falında ölü papağan görmek

Kahve falında ölü papağan görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü papağan gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında ölü papağan görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Kahve falında cennet papağanı görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan kuşlar görmek güçten düşeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında evde papağan görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek nefsine yenileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağanı kafese koymak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir