AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan almak

Kahve falında papağan almak

Kahve falında papağan almak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, adaletin geleceğine, sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Kahve falında papağan almak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında papağana yem vermek ferahlığa çıkacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında papağan aldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan yumurtası görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste papağan görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak papağan görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında evde papağan görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, elindeki imkanların artacağına delalettir.

Kahve falında papağan kafesi görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında papağan kuşlar görmek onlar sayesinde moral bulacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir