AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük mum görmek

Kahve falında büyük mum görmek

Kahve falında büyük mum görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük mum gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük mum görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında sönmüş mum görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mumu yakmak kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı mum yakmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda mum görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, güzel bir haber almaya yorulur.

Kahve falında kına ve mum görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yapılan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan mumu söndürmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir