AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumu yakmak

Kahve falında mumu yakmak

Kahve falında mumu yakmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, başarısızlığa düşeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mumu yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kibritle mum yakmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulur.

Kahve falında mezarda mum yakmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalettir.

Kahve falında camide mum yakmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında mumlar yakmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ters giden olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kilisede mum yakmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında çakmakla mum yakmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir