AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda mum görmek

Kahve falında mezarda mum görmek

Kahve falında mezarda mum görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, bununla yüceleceğine yorulur.

Kahve falında mezarda mum gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında mezarda mum görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara mum dikmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eriyen mum görmek yaraların merheminin bulunulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan kırmızı mum görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir