AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş mum görmek

Kahve falında sönmüş mum görmek

Kahve falında sönmüş mum görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, oldukça uzun bir yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında sönmüş mum gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında mum yemek gülen gözlerin ışığının söneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında yanmamış mum görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işarettir.

Kahve falında mum ışığı görmek birçok ortaklık kurulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede mum yakmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mumun eridiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şamdanda mum görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir