AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmakla mum yakmak

Kahve falında çakmakla mum yakmak

Kahve falında çakmakla mum yakmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakmakla mum yakmak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında çakmakla mum yakmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında çakmakla yakmak yarınlarına umutla bakacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çakmakla saç yakmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak ticaretinin de hızlanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak iyi anlaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede mum yakmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir