AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına ve mum görmek

Kahve falında kına ve mum görmek

Kahve falında kına ve mum görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancının da artacağına işarettir.

Kahve falında kına ve mum gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kına mumu görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sevinç ve mutluluğa alamet etmektedir.

Kahve falında kına ve mum görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında mum üflemek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mum satın almak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının mum yaktığını görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde mum görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda mum görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yapılan planların alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye mum yakmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir