AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan mumu söndürmek

Kahve falında yanan mumu söndürmek

Kahve falında yanan mumu söndürmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan mumu söndürmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında yanan mumu söndürmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına inanılır.

Kahve falında mumun söndüğünü görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mum söndüğünü görmek elini haramdan uzak tutacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mum söndürmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında mumu söndürmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan kırmızı mum görmek emeklerinin heba olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir