AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük minare görmek

Kahve falında büyük minare görmek

Kahve falında büyük minare görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük minare gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük minare görmek yeniden bir araya geleceğine, kime gideceğine tabir olunur.

Kahve falında minareye sarılmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan minare görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında minareli cami görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iki minare görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, daha isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında cami minaresi görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir