AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareye sarılmak

Kahve falında minareye sarılmak

Kahve falında minareye sarılmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, akıl vereceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında minareye sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında minareye sarılmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Kahve falında minare yıkılması görmek çok büyük bir acı duyacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üç minareli cami görmek gelişiminin hız kazanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında minareden atlamak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla minare görmek sarsılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında eğik minare görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, malına gelecek zarara işaret eder.

Kahve falında cami minaresine çıkmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir