AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan minare görmek

Kahve falında uçan minare görmek

Kahve falında uçan minare görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yalan söylemeyeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında uçan minare gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında uçan minare görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sallanan minare görmek yüküne ortak olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minare yıkılması görmek yeni kapılar açılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet eder.

Kahve falında minarede ezan okumak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılmış minare görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında minare yıkılmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir